Reklama

Reklama

Fasolka szparagowa wykwintna

Nie tylko na wyjątkowe okazje.

Składniki:

Reklama

- 1 kg. fasolki szparagowej,
- 1 cebula,
- 10 dag czarnych oliwek,
- 2 gałązki tymianku,
- 2 łyżki masła,
- sól, pieprz

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w piórka, fasolkę szparagową rozmrozić, oliwki odsączyć z zalewy i pokroić na połówki. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać do niej fasolkę szparagową i tymianek, przyprawić solą i pieprzem, chwilę smażyć, dodać oliwki i zdjąć z patelni. Podawać z bułką. Czas przygotowania 40 min.
Przepis na 5 osób.


Smacznego

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: Fasolka szparagowa

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje