Apetyczna biżuteria
Co zrobić, aby wyglądać apetycznie? Najlepiej założyć smakowicie wyglądającą biżuterię!
Tym razem główną rolę grają orzechy. Smakowity środek zatopiony został w pleksi, a łupinki pokryto warstwą złota. W takiej postaci połówki orzecha stały się modułami różnych części biżuterii i ozdobą innych dodatków np. pasków.
W towarzystwie orzechów lub samotnie pojawiają się także zatopione w pleksi cytrusy. One również zyskały złotą oprawę.
Kolejny kulinarny element to torebki w kształcie pomidora - to jedyne warzywo, które pojawiło się i u Kenzo i Dolce& Gabbany. Orzechy, cytrusy i pomidor są elementami smakowitych stylizacji, chociaż z takich składników raczej nic sensownego ugotować się nie da.
Inaczej jest w przypadku Dolce&Gabbany - z ich zestawu można by bez trudu przyrządzić pyszne danie.
IG