Mało znany owoc łączy właściwości aronii i jarzębiny. Idealny na przetwory i do suszenia

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Mało kto zna ten owoc
Mało kto zna ten owoc123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Większa niż jarzębina, słodsza niż aronia
  2. Naturalne wsparcie dla odporności i serca
  3. Jak wykorzystać burkę w kuchni?

Większa niż jarzębina, słodsza niż aronia

Naturalne wsparcie dla odporności i serca

Słoik ciemnofioletowego dżemu
Co możemy zrobić z burki?123RF/PICSEL

Jak wykorzystać burkę w kuchni?

Zobacz również:

Stos pancakesów polanych syropem klonowym udekorowany plasterkami banana, świeżymi truskawkami oraz posypany cukrem pudrem. W tle subtelnie widoczne kolejne porcje naleśników. Całość podana estetycznie na talerzu.
Odkryj triki, które pomogą ci oszczędzać czas, pieniądze i energięCanva ProINTERIA.PL
"Ewa gotuje". Acai bowl. Brazylijska miska pełna jagódPolsat
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?