Nigdy nie używaj czarnych przyborów kuchennych. Mama-chemik mówi dlaczego

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
5
Udostępnij
Sylwia Panek skupiła się na przekazaniu internautom informacji dotyczących uwalniania się niebezpiecznych substancji z plastikowych, zwłaszcza czarnych akcesoriów kuchennych
Sylwia Panek skupiła się na przekazaniu internautom informacji dotyczących uwalniania się niebezpiecznych substancji z plastikowych, zwłaszcza czarnych akcesoriów kuchennych123RF/PICSEL

Sylwia Panek doradza internautom

Zobacz również:

    Mama-chemik ostrzega przed plastikowymi akcesoriami kuchennymi

    Z czarnych nylonowych akcesoriów kuchennych mogą migrować do Waszej żywności pierwszorzędowe aminy aromatyczne. Naukowcy w swoich badaniach wykryli w żywności metylenodianilinę w ilościach nawet 2000 razy przekraczających dopuszczalne
    Video Player is loading.
    Loaded: 0%
    • subtitles off, selected
    Current Time 0:00
    Duration -:-
    Stream Type LIVE
    reklama
    dzięki reklamie oglądasz za darmo
    Kania – pyszny i zdrowy grzyb. Jak ją rozpoznać?
    Watermark Video
    Kania – pyszny i zdrowy grzyb. Jak ją rozpoznać?INTERIA.TVInteria.tv
    emptyLike
    Lubię to
    Lubię to
    like
    3
    Super
    relevant
    1
    Hahaha
    haha
    1
    Szok
    shock
    0
    Smutny
    sad
    0
    Zły
    angry
    0
    Lubię to
    like
    Super
    relevant
    5
    Udostępnij
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    Przejdź na