Nigdy nie używaj czarnych przyborów kuchennych. Mama-chemik mówi dlaczego

Sylwia Panek skupiła się na przekazaniu internautom informacji dotyczących uwalniania się niebezpiecznych substancji z plastikowych, zwłaszcza czarnych akcesoriów kuchennych
Sylwia Panek skupiła się na przekazaniu internautom informacji dotyczących uwalniania się niebezpiecznych substancji z plastikowych, zwłaszcza czarnych akcesoriów kuchennych123RF/PICSEL

Sylwia Panek doradza internautom

Zobacz również:

    Mama-chemik ostrzega przed plastikowymi akcesoriami kuchennymi

    Z czarnych nylonowych akcesoriów kuchennych mogą migrować do Waszej żywności pierwszorzędowe aminy aromatyczne. Naukowcy w swoich badaniach wykryli w żywności metylenodianilinę w ilościach nawet 2000 razy przekraczających dopuszczalne
    Kania – pyszny i zdrowy grzyb. Jak ją rozpoznać?INTERIA.TVInteria.tv