O niebo lepsze od tradycyjnych. Rozkochasz nimi żołądki domowników

Tomasz Hirkyj

Oprac.: Tomasz Hirkyj

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Hahaha
haha
31
Udostępnij
Kopytka z dyni to wspaniały pomysł na jesienny obiad. Na ich sam widok cieknie ślinka
Kopytka z dyni to wspaniały pomysł na jesienny obiad. Na ich sam widok cieknie ślinka 123RF/PICSEL

Purée z dyni: Bez tego ani rusz

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Ewa gotuje”: Dynia marynowana
      „Ewa gotuje”: Dynia marynowanaPolsatPolsat

      Kopytka z dyni: Składniki

      • 500 g ziemniaków (ugotowanych i przeciśniętych przez praskę),
      • 400 g purée z dyni,
      • 200 g mąki pszennej,
      • jedno jajko,
      • sól i pieprz

      Kopytka z dyni: Sposób przygotowania

      Dynia hokkaido nie musi być przed pieczeniem obierana. Ma miękką skórkę
      Dynia hokkaido nie musi być przed pieczeniem obierana. Ma miękką skórkęmelaniemaier123RF/PICSEL

      Z czym podawać kopytka z dyni? Garść inspiracji

      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      23
      Super
      relevant
      3
      Hahaha
      haha
      4
      Szok
      shock
      1
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Hahaha
      haha
      31
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na