Reklama

Reklama

Trzy pomysły jak wykorzystać kromkę chleba

Zaskakujące!

1. Czyszczenie obrazów. Miąższ drobniutko pokrusz na płótno i ramę obrazu. Wałkując, przesuwaj drobinki najpierw na boki, a potem w górę i w dół. Brud do nich przywrze. 

2. Odnawianie zamszu. Odkrój skórkę z małą warstwą miąższu. Gdy podeschnie, miejsce przy miejscu przecieraj nią buty, mankiety kurtki itp. 

3. Usuwanie zapachu przypalenizny. Gdy gotujący się ryż czy kasza przywarły do dna garnka i lekko się przypaliły, na wierzch połóż kromkę chleba. Po ok. 15 min wchłonie ona brzydki zapach. Wtedy zdejmij wierzchnią warstwę ryżu czy kaszy. 

Reklama

Tekst pochodzi z magazynu

Tina

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje