Dlaczego warto jeść kapustę kiszoną

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Kapusta kiszona ma wiele zastosowań
Kapusta kiszona ma wiele zastosowań123RF/PICSEL

Kresowy kapuśniak

Składniki

  • 30 dag wędzonki
  • pęczek włoszczyzny
  • 50 dag kapusty kiszonej
  • cebula
  • łyżka masła
  • 3 dag suszonych grzybów
  • ziarna pieprzu, sól
  • gęsta kwaśna śmietana
  • kilka kromek chleba

Knysze drożdżowe

Składniki

  • 2 dag drożdży
  • 50 dag mąki
  • cukier
  • szklanka mleka
  • łyżka masła
  • 50 dag kiszonej kapusty z marchewką
  • 2 duże cebule
  • olej
  • sól i pieprz do smaku

Bieszczadzkie placki

Składniki

  • 20 dag kiszonej kapusty
  • jajko
  • 200 ml mleka
  • 15 dag mąki owsianej
  • sól, pieprz i cząber do smaku
  • masło klarowane lub olej do smażenia

Naturalne kosmetyki z kiszonej kapusty

Domowa apteczka

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Kiszone rzodkiewki - jak je zrobić
Watermark Video
Kiszone rzodkiewki - jak je zrobićInteria KulinariaInteria Kulinaria
100 rad
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na