Reklama

Jak odżywiać się zdrowo i z głową?

Dietetyk Ewa Sypnik-Pogorzelska wyjaśniła, co powinniśmy jeść, aby dostarczyć naszemu organizmowi potrzebnej energii. Jak przygotowywać posiłki, aby były dostosowane do pory roku? - W jesienno-zimowym sezonie proponuję, żeby śniadanie było ciepłe - powiedziała dietetyk. - Nie można zapominać o obiedzie, który powinniśmy zabierać do pracy - dodała. Z czego powinien składać się ten posiłek?

Dietetyk Ewa Sypnik-Pogorzelska wyjaśniła, co powinniśmy jeść, aby dostarczyć naszemu organizmowi potrzebnej energii. Jak przygotowywać posiłki, aby były dostosowane do pory roku? - W jesienno-zimowym sezonie proponuję, żeby śniadanie było ciepłe - powiedziała dietetyk. - Nie można zapominać o obiedzie, który powinniśmy zabierać do pracy - dodała. Z czego powinien składać się ten posiłek?
Na obiad najlepiej zjeść makaron z kurczakiem, zapewni nam dużą dawkę węglowodanów /Picsel /123RF/PICSEL

DD TVN/ x-news
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy