Sześć powodów, dla których warto jeść słonecznik

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Świeże ziarna trzymaj w lodówce - ze względu na dużą zawartość tłuszczy mogą szybko zjełczeć
Świeże ziarna trzymaj w lodówce - ze względu na dużą zawartość tłuszczy mogą szybko zjełczeć123RF/PICSEL
Reguluje pracę układu pokarmowego, ponieważ zawiera dużo błonnika
Reguluje pracę układu pokarmowego, ponieważ zawiera dużo błonnika123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 szklanka zmielonych pestek słonecznika
  • szklanka mąki pszennej
  • szklanka cukru
  • 4 jabłka
  • 1/2 szklanki oleju słonecznikowego
  • 4 łyżki kakao
  • łyżka cynamonu
  • 2 łyżeczki sody
  • polewa

Składniki

  • 5 łyżek łuskanych ziarenek słonecznika
  • po 10 dag masła i naturalnego serka kanapkowego
  • 10 dag sera typu camembert
  • sól, pieprz

Składniki

  • 40 dag czerwonej kapusty
  • 3-4 łyżki łuskanego słonecznika
  • marchewka
  • jabłko
  • kilka ugotowanych różyczek brokuła
  • 1/2 szkl. cieciorki z puszki
  • 1/3 cytryny
  • łyżeczka musztardy
  • sól, pieprz ziołowy
  • 4 łyżki oleju
100 rad
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
1
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na