Katarzyna Bosacka radzi w kwestii pączków z supermarketu. "Pochodzą one z ciasta głęboko mrożonego"

Katarzyna Bosacka zaznaczyła, że produkowane na masową skalę pączki z ciasta głęboko mrożonego trzeba zjeść w przeciągu kilku dni od kupienia, a ich ponowne zamrażanie nie wchodzi w grę
Katarzyna Bosacka zaznaczyła, że produkowane na masową skalę pączki z ciasta głęboko mrożonego trzeba zjeść w przeciągu kilku dni od kupienia, a ich ponowne zamrażanie nie wchodzi w gręMateusz Jagielski/East NewsEast News

Katarzyna Bosacka apeluje do Polaków

Zobacz również:

    Katarzyna Bosacka o pączkach z ciasta głęboko mrożonego

    Dodatkowo pączki z marketów mają długą listę składników, a prawdziwy pączek powinien głównie składać się z wody, mleka, mąki, masła, drożdży i żółtek. Różnica również tkwi w tłuszczu do smażenia. Te tradycyjne smaży się na smalcu, a te z dyskontów bardzo często na oleju palmowym. Po to, aby obniżyć koszty produkcji
    Czarny słoik i złoty miód. To prawdziwe eliksiry zdrowiaInteria.tv
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?