Polskie arbuzy prawdziwym hitem. Po przekrojeniu absolutne zaskoczenie

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Miąższ polskiej odmiany arbuza Janosik jest żółtego koloru
Miąższ polskiej odmiany arbuza Janosik jest żółtego koloruGetty Images

Arbuz Janosik - charakterystyka

Zobacz również:

    Arbuz Janosik - jak uprawiać

    Arbuz Janosik charakteryzuje się dużą soczystością i słodkim smakiem
    Arbuz Janosik charakteryzuje się dużą soczystością i słodkim smakiemGetty Images
    Jak uprawiać arbuza Janosika w polskich warunkach?
    Jak uprawiać arbuza Janosika w polskich warunkach?123RF/PICSEL

    Jak smakuje arbuz Janosik?

    Zmysłowe smaki: Letnia sałatka z bobem, fetą i arbuzemAgnieszka MaciaszekInteria.tv
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?