Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian. Tradycyjna medycyna chińska w kuchni
Gotowanie według Pięciu Przemian to bardzo prosty sposób, który uzdrowi twoja kuchnię.

Technika gotowania opracowana została w starożytnych Chinach i jest ściśle powiązana z chińską filozofią. Polega na osiągnięciu jedności i harmonii organizmu z otoczeniem. Tajemnica tkwi w tym, jak przygotowujesz posiłki. Możesz jeść to, co do tej pory, wystarczy tylko, że zmienisz sposób gotowania.
Nie jest to książka kucharska , ani książka z kolejną dietą - cud... To podręcznik uczący metod przyrządzania potraw. W gotowaniu według Pięciu Przemian ważniejsze od tego, co jesz, jest jak jesz, a raczej jak gotujesz. Potrawy przygotowywane zgodnie z naturalnym obiegiem energii w przyrodzie wpływają na twoje zdrowie i zachowanie równowagi, a przede wszystkim znakomicie smakują.
Anna Czelej to aktywna propagatorka życia zgodnie z chińską filozofią a także autorka wielu publikacji poświęconych tej tematyce. Autorka prezentuje mnóstwo prostych przepisów, które ułatwią zastosowanie nowej techniki gotowania w twojej kuchni. Do książki dołączona jest także plansza produktów wg Pięciu Przemian, która pomoże ci w nauce takiego gotowania.Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian. Tradycyjna medycyna chińska w kuchniAnna CzelejStudio Astropsychologii