Reklama

Reklama

Zupy

Annie Bell przygotowała wyśmienitą książkę dla wszystkich, którzy bez zupy nie wyobrażają sobie życia. To również lektura dla tych nieprzekonanych - po zapoznaniu się z bogactwem przepisów na zupy, które proponuje autorka, każdy zostanie fanem tego rodzaju dania.

Przepisy zostały tu podzielone według produktów przewodnich, na których zasadza się dany przepis na zupę. Mamy więc tu zupy warzywne, rybne, z mięsem, w tym z kurczakiem, a także zupy, gdzie ważną role odgrywają różne rodzaje sera, a także takie, gdzie pełnię smaku nadaje chleb. Annie Bell przedstawiła również kilka swoich ulubionych przepisów na zupy z soczewicy i fasoli. Jest tu też część, w której dowiemy się wszystkiego o bulionach, które, jak wiadomo, są najczęstszym punktem wyjścia do przygotowania zup. Przy niemal każdym przepisie znajdziemy osobistą refleksję na temat danego rodzaju zupy, co czyni tę książkę pewnego rodzaju osobistym wyznaniem autorki.
Annie Bell
Zupy
Wydawnictwo G+J

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje