Pikantne gołąbki z czerwonej kapusty

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL
  • 3 kromki pieczywa tostowego
  • 2 cebule
  • Główka czerwonej kapusty
  • 600 g mieszanego mięsa mielonego
  • 1 jajko
  • 1 łyżeczka musztardy
  • Sól, pieprz, ziele angielskie
  • 2 łyżki oleju
  • 200 ml bulionu
  • 200 ml wytrawnego czerwonego wina
  • 4 gałązki majeranku
  • 750 g ziemniaków
  • 1 łyżka masła
  • 4 łyżki borówek do mięs
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na