Apel lekarza: nigdy nie popełniaj tych błędów podczas gotowania rosołu

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
371
Udostępnij
Choć rosół jest prosty do przygotowania, to jednak wielu z nas nadal popełnia błędy podczas jego gotowania
Choć rosół jest prosty do przygotowania, to jednak wielu z nas nadal popełnia błędy podczas jego gotowania123RF/PICSEL

Błędy podczas gotowania rosołu

Doktor Magdalena Cubała-Kucharska twierdzi, że warzywa używane do rosołu powinny być dokładnie wyszorowane i gotowane bez obierania ich ze skórki.
Doktor Magdalena Cubała-Kucharska twierdzi, że warzywa używane do rosołu powinny być dokładnie wyszorowane i gotowane bez obierania ich ze skórki. 123RF/PICSEL

Niebezpieczne dodatki do rosołu. "Nie wal bardzo dużej ilości makaronu"

Dodawanie do rosołu zbyt dużej ilości makaronu nie jest dobrym pomysłem - uważa doktor Magdalena Cubała-Kucharska
Dodawanie do rosołu zbyt dużej ilości makaronu nie jest dobrym pomysłem - uważa doktor Magdalena Cubała-Kucharska 123RF/PICSEL

Nieodpowiednie mięso na rosół 

"Zbliżenia": Andrzej Chyra o erotyce na ekranie, mobbingu w teatrze i współczesnym ojcostwieINTERIA.PL
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
195
Super
relevant
68
Hahaha
haha
45
Szok
shock
36
Smutny
sad
16
Zły
angry
11
Lubię to
like
Super
relevant
371
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na