Apel lekarza: nigdy nie popełniaj tych błędów podczas gotowania rosołu

Choć rosół jest prosty do przygotowania, to jednak wielu z nas nadal popełnia błędy podczas jego gotowania
Choć rosół jest prosty do przygotowania, to jednak wielu z nas nadal popełnia błędy podczas jego gotowania123RF/PICSEL

Błędy podczas gotowania rosołu

Doktor Magdalena Cubała-Kucharska twierdzi, że warzywa używane do rosołu powinny być dokładnie wyszorowane i gotowane bez obierania ich ze skórki.
Doktor Magdalena Cubała-Kucharska twierdzi, że warzywa używane do rosołu powinny być dokładnie wyszorowane i gotowane bez obierania ich ze skórki. 123RF/PICSEL

Niebezpieczne dodatki do rosołu. "Nie wal bardzo dużej ilości makaronu"

Dodawanie do rosołu zbyt dużej ilości makaronu nie jest dobrym pomysłem - uważa doktor Magdalena Cubała-Kucharska
Dodawanie do rosołu zbyt dużej ilości makaronu nie jest dobrym pomysłem - uważa doktor Magdalena Cubała-Kucharska 123RF/PICSEL

Nieodpowiednie mięso na rosół 

"Zbliżenia": Andrzej Chyra o erotyce na ekranie, mobbingu w teatrze i współczesnym ojcostwieINTERIA.PL