Awokado, kokos i orzech włoski - tak smakuje nowa Rama!

Ta propozycja to prawdziwa smakowa rewolucja! Trzy nowe warianty Ramy to nowoczesne połączenie wysokiej jakości oleju rzepakowego z drogocennymi olejami.

Nowe odsłony Ramy
Nowe odsłony Ramymateriały prasowe

Oto Rama z olejem z awokado i nutą limonki, Rama z olejem z orzechów włoskich oraz Rama z olejem kokosowym. Cechują się one niezwykłym, delikatnym i całkowicie unikalnym smakiem. Ponadto, nowe warianty Ramy są także idealną propozycją dla wegan, nie zawierając żadnych składników pochodzenia zwierzęcego. W czym tkwi sekret wyjątkowości nowej linii produktów?    

Smak, który gwarantują nowe warianty, jest całkowicie unikalny. Wzbogacą dania w delikatny, ale zauważalny sposób.

Rama z olejem z awokado i nutą limonki charakteryzuje się świeżym, lekkim smakiem. Jest świetna do tostów czy kanapek.

Rama z olejem z orzechów włoskich nadaje potrawom delikatnego orzechowego posmaku. Idealnie pasuje do chleba z serem lub miodem.

Natomiast Rama z olejem kokosowym to delikatna  nuta egzotyki na kanapce. Sprawdzi się znakomicie również na drożdżowej chałce.

Drogocenne oleje, które zostały starannie dobrane, aby zapewnić najwyższą jakość nowych wariantów Ramy, idealnie łączą się w tych produktach z najwyższej jakości olejem rzepakowym. To pierwsza taka kompozycja na rynku.

Barwa nowych wariantów w pełni odpowiada znajdującym się w nim składnikom. Możemy to zobaczyć dzięki nowym, półprzezroczystym opakowaniom. Znajdują się na nich opisy nie tylko produktu, ale także smaku. Przedstawione na etykiecie kokos, awokado lub orzech włoski wskazują na składniki danego wariantu, a na wieczku opakowania odnajdziemy praktyczne inspiracje do wykorzystania danej propozycji.

Wege, bo wszystkie nowe warianty smakowe nie zawierają żadnych składników pochodzenia zwierzęcego. Każdy z produktów ma na opakowaniu emblemat świadczący o możliwości spożycia go przez wegan. To już kolejne produkty w portfolio Ramy, po Ramie 100% Roślinnej, które mogą być włączone do codziennego wegańskiego jadłospisu.

Naturalność jest kolejnym ważnym wyróżnikiem nowych wariantów. Podczas tworzenia nowej linii wykorzystane zostały jedynie naturalne barwniki oraz aromaty.

Zastosowanie nowych produktów jest niezwykle szerokie. Poza używaniem ich do smarowania kanapek, możemy je wykorzystać do naleśników czy tostów. Ponadto świetnie sprawdzą się jako dodatek podczas pieczenia i gotowania.

Sugerowana cena detaliczna:

Rama z olejem z awokado i nutą limonki 225 g - 6,99 pln

Rama z olejem z orzechów włoskich 225 g - 6,99 pln

Rama z olejem kokosowym 225 g - 6,99 pln

INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas