Babka drożdżowa (po 12. miesiącu)

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Babka drożdżowa najlepiej smakuje na Wielkanoc.
Babka drożdżowa najlepiej smakuje na Wielkanoc. 123RF/PICSEL

Składniki:

  • 4 jajka
  • 35 dag cukru
  • 200 g masła
  • 5 dag drożdży
  • 60 dag mąki
  • 1 szklanka mleka
  • aromat waniliowy
  • cukier puder (na lukier)

Przygotowanie:

zdjęcie
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na