Barszcz czerwony nigdy nie wyjdzie blady. Sekretem jeden składnik

Joanna Leśniak

Oprac.: Joanna Leśniak

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
697
Udostępnij
Trzymaj się podstawowych zasad, a przyrządzisz popisowy barszcz na wigilię
Trzymaj się podstawowych zasad, a przyrządzisz popisowy barszcz na wigilię123RF/PICSEL

Co zrobić, żeby barszcz był czerwony? Zacznij od buraków

Jak gotować barszcz czerwony, żeby nie był blady?

Nieoczywisty dodatek do barszczu. Na kolacji wigilijnej będzie hitem

Barszcz czerwony
Barszcz czerwony123RF/PICSEL
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Czas na lepsze. Odcinek 3
      Czas na lepsze. Odcinek 3interiaINTERIA.PL
      Przejdź na