Ciasto czekoladowe

Ciasto czekoladowe jest szybkie i bezproblemowe do przygotowania. Uda się każdemu, kto skorzysta z naszego przepisu. Ciasto czekoladowe to klasyczny wybór, gdy chcemy kogoś mile zaskoczyć.

Ciasto czekoladowe, jest idealne, gdy mamy ochotę na coś słodkiego
Ciasto czekoladowe, jest idealne, gdy mamy ochotę na coś słodkiegoINTERIA.PL

Ciasto czekoladowe - przygotowanie

1. Wszystkie składniki, oprócz cukru pudru, umieścić w misie miksera, zmiksować do połączenia się składników.

2. Ciasto wylać do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, piec w 165 stopniach do suchego patyczka około 50-55 minut.

3. Ostudzić, posypać cukrem pudrem.

Inne pomysły na ciasta? Mamy je również:

Zobacz też:

Szybkie i tanie ciasto czekoladoweInteria Kulinaria
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas