Reklama

Reklama

Ciasto krówka: Już na sam widok cieknie ślinka!

Czy jest coś lepszego niż miodowe ciasto krówka? Mnóstwo orzechów, budyń i masa kajmakowa to połączenie, które zachwyci każdego miłośnika słodyczy. Pyszne, nieziemsko słodkie i rozpływające się w ustach ciasto zachwyci gości i domowników.

Składniki

  • 2 puszki masy krówkowej (kajmakowej)
  • 100 herbatników
  • 2 budynie śmietankowe
  • 3 szklanki mleka
  • 2 śnieżki
  • 400 ml śmietany 18%
  • 1 margaryna
  • 1 łyżeczka żelatyny
  • czekolada

Zobacz, jak krok po kroku zrobić pyszne ciasto krówkę:

Dowiedz się więcej na temat: Ciasto krówka

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje