Ciasto krówka: Już na sam widok cieknie ślinka!

Aktualizacja

Czy jest coś lepszego niż miodowe ciasto krówka? Mnóstwo orzechów, budyń i masa kajmakowa to połączenie, które zachwyci każdego miłośnika słodyczy. Pyszne, nieziemsko słodkie i rozpływające się w ustach ciasto krówka zrobi furorę!

Ciasto krówka to sama słodycz
Ciasto krówka to sama słodyczINTERIA.PL

Składniki

  • 2 puszki masy krówkowej (kajmakowej)
  • 100 herbatników
  • 2 budynie śmietankowe
  • 3 szklanki mleka
  • 2 śnieżki
  • 400 ml śmietany 18%
  • 1 margaryna
  • 1 łyżeczka żelatyny
  • czekolada

Ciasto krówka - przygotowanie

Zobacz, jak krok po kroku zrobić pyszne ciasto krówkę:

Jak zrobić ciasto krówkę?Interia Kulinaria

Sprawdź też inne przepisy na ciasta: