Ciasto migdałowe z ajerkoniakiem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL
  • 100 g miękkiego masła
  • 75 g brązowego cukru
  • 3 jajka
  • Laska wanilii
  • 150 ml likieru jajecznego
  • 100 g mąki pszennej razowej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 150 g mielonych migdałów
  • Szczypta soli
  • 50 g płatków migdałowych
  • Pomarańczowe żelki do dekoracji
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na