Cieciorkowa tarta ze spiralkami

Tarta z ciecorki
Tarta z ciecorki123RF/PICSEL

Składniki

  • 6 łyżek mąki gryczanej lub pszennej
  • 30 dag ugotowanej cieciorki
  • 2 żółtka
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli

- nadzienie

  • 1 cukinia
  • 2 buraki miodowe
  • po 1 czerwonej i żółtej marchewce
  • 1 bakłażan
  • 30 dag jogurtu
  • 2 kulki mozzarelli
  • 1 jajko
  • q1 ząbek czosnku qsok z 1/4 cytryny q2 łyżki oliwy qmielony pieprz

Sposób przygotowania

Tarta ze szpinakiem - najszybszy przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?