Co dodać do ogórków kiszonych, by były chrupkie?

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
2
Udostępnij
Aby ogórki były chrupiące, warto przed kiszeniem zanurzyć je w zimnej wodzie
Aby ogórki były chrupiące, warto przed kiszeniem zanurzyć je w zimnej wodzie123RF/PICSEL

Dorodne ogórki gruntowe

Odpowiednie słoiki

Ogórki powinny być ułożone ciasno w słoiku
Ogórki powinny być ułożone ciasno w słoiku123RF/PICSEL
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Zdrowie na widelcu”: Zamiennik angielskiego śniadania. Jajka w zdrowym wydaniu
      „Zdrowie na widelcu”: Zamiennik angielskiego śniadania. Jajka w zdrowym wydaniuPolsat CafePolsat Cafe

      Najważniejszy przepis i składniki

      • 1 kilogram ogórków kiszonych,
      • 3 liście dębu,
      • 4 liście wiśni,
      • 4 liście czarnej porzeczki,
      • 2 liście chrzanu,
      • 2 liście laurowe,
      • kilka ziaren gorczycy,
      • 5 ząbków czosnku,
      • 3 centymetry korzenia chrzanu,
      • 2 kopry z baldachami,
      • 1 litr wody,
      • 1,5 łyżki soli niejodowanej.
      Przejdź na