Dieta bezglutenowa: Cukinia faszerowana mięsem wołowym

Wypróbuj przepis na smaczny, szybki i letni obiad dla dzieci z alergią pokarmową.​

Cukinia faszerowana mięsem wołowym
Cukinia faszerowana mięsem wołowym123RF/PICSEL

Składniki:

  • 1  cukinia
  • 2 cebule
  • torebka ryżu ugotowanego na sypko
  • opakowanie  wołowego mięsa mielonego
  • 1 mała marchewka
  • seler
  • natka pietruszki
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz
  • uniwersalna przyprawa warzywna 2
  • 2 pomidory
  • 1/2 papryki czerwonej
  • kostka rosołowa
  • koncentrat pomidorowy
  • oliwa z oliwek

Sposób przygotowania:

INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas