Egzotyczny owoc: Granat

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Im ciemniejsza skórka, tym owoc bardziej dojrzały
Im ciemniejsza skórka, tym owoc bardziej dojrzały123RF/PICSEL
Połączenie mięsa i granatu może być zaskakujące, ale jest bardzo smaczne
Połączenie mięsa i granatu może być zaskakujące, ale jest bardzo smaczne123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 średnia polędwiczka wieprzowa
  • 1 owoc granatu
  • 2 łyżki oleju
  • 1 szalotka
  • 1 marchew
  • po łyżeczce ziela angielskiego i gorczycy
  • szczypta rozmarynu
  • sól, pieprz
  • 3 łyżki smalcu

Składniki

  • 1 średni kalafior
  • 3-4 łyżki pestek z granatu
  • 2 łyżki orzeszków ziemnych
  • 1/2 pęczka natki pietruszki (posiekanej)
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 3 łyżki oliwy
  • 1 łyżka masła orzechowego
  • sól, zmielony kolorowy pieprz
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Jak obrać granat?
      Jak obrać granat?Interia KulinariaInteria Kulinaria
      100 rad
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      0
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na