Fasolka po bretońsku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Konkretne, treściwe i bardzo pożywne danie
Konkretne, treściwe i bardzo pożywne danie123RF/PICSEL

Składniki

  • 500 g suchej fasoli jaś
  • 300 g kiełbasy (np. podwawelskiej)
  • 2 cebule
  • 1 słoik koncentratu pomidorowego (200 g)
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 2-3 łyżki oleju roślinnego
  • 2 łyżki suszonego majeranku
  • sól, pieprz
  • 2-3 ziarenka ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe
  • dowolna zielenina
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Trzy kroki do cery idealnej
Watermark Video
Trzy kroki do cery idealnej
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na