Flammkuchen (tarte flambée) z ziołami serkiem kozim i figami

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

Składniki na 8 porcji:

  • 21 g drożdży
  • 1 łyżeczka cukru
  • 600 g mąki
  • sól
  • 10 łyżek oleju
  • 400 ml soku pomarańczowego
  • 6 fig
  • 10 łodyżek oregano
  • 6 łodyżek bazylii
  • 10 łodyżek tymianku
  • 2 gałązki rozmarynu
  • 300 g koziego twarożku
  • 6 łyżek mleka
  • pieprz
  • łyżka miodu

Przygotowanie:

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
1
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na