Gołąbki z kolorowym nadzieniem

Takie gołąbki wystarczy polać sosem, jaki lubisz. Smakują wyjątkowo!
Takie gołąbki wystarczy polać sosem, jaki lubisz. Smakują wyjątkowo! 123RF/PICSEL

Składniki:

  • kapusta biała
  • 2 opakowania brązowego ryżu
  • szklanka wody
  • szklanka mleka
  • 1 ugotowana marchewka
  • kawałek ugotowanego selera
  • 3 łyżki groszku konserwowego
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 pomidor
  • 1 ugotowana pietruszka
  • ½ kalarepki
  • 6 pieczarek
  • cebula
  • 2 jajka
  • przyprawa warzywna
  • sól
  • pieprz
  • czosnek
  • koperek
  • olej

Sposób przygotowania:

Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?