Reklama

Reklama

Grillowane kiełbaski z papryką, cebulą i bekonem

Pomysłowe szaszłyczki z kiełbasek.

Składniki:

- 1 zielone papryka,
- 3 czerwone cebule,
- 16 małych kiełbasek,
- 8 plastrów bekonu,
- łyżka oliwy,
- sól

Przygotowanie:

Cebulę i paprykę pokroić na kawałki. Plastry bekonu poprzekrawać na pół i zawinąć nimi kiełbaski. Na patyczki nadziewać kiełbaski, paprykę i cebulę. Łyżeczkę soli wymieszać z oliwą i posmarować tym kiełbaski. Grillować 5-7 minut z każdej strony.
Czas przygotowania: 25 minut
Jedna porcja zawiera: 750 kJ/179 kcal

Dowiedz się więcej na temat: kiełbaska | grill | grillowanie

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje