Gulasz wegetariański

Aktualizacja
Gulasz wegetariański to pyszny obiad, który nasyci nawet miłośników dań mięsnych
Gulasz wegetariański to pyszny obiad, który nasyci nawet miłośników dań mięsnych123RF/PICSEL

Składniki

  • dynia - 200 gramów
  • woda - 300 mililitrów
  • papryka czerwona - 2 sztuki
  • pieczarki - 8 sztuk
  • cebula - 2 sztuki
  • ciecierzyca z puszki - 0.5 szklanki
  • oliwa z oliwek -2 łyżki
  • natka pietruszki - 0.5 pęczka
  • kostka bulionowa warzywna
  • sól, pieprz
  • czosnek granulowany

Gulasz wegetariański - sposób przygotowania

Wieprzowy gulasz z paprykąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?