Gulasz wołowy z papryką

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • ok. 800 g mięsa wołowego
  • 2-4 cebule (zależy od wielkości)
  • duży strąk czerwonej papryki
  • łyżeczka papryki mielonej słodkiej
  • 1/2 łyżeczki papryki ostrej
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 30 g mąki
  • 2-4 łyżki tłuszczu do smażenia
  • sól, pieprz, tymianek, liść laurowy, ziele angielskie
4
Świat kobiety
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na