Jajecznica po tajsku. Jak ją przygotować?

Jajecznica po tajsku jest ostra w smaku za sprawą papryczki chili
Jajecznica po tajsku jest ostra w smaku za sprawą papryczki chili123RF/PICSEL

Jajecznica poleca się na śniadanie

Do przygotowania jajecznicy po tajsku niezbędna będzie m.in. papryczka chili oraz cebula
Do przygotowania jajecznicy po tajsku niezbędna będzie m.in. papryczka chili oraz cebula123RF/PICSEL

Jak przygotować jajecznicę po tajsku?

Składniki

  • 5 jajek
  • 1 cebula
  • 1 papryczka chili
  • 0,5 łyżeczki słodkiej papryki
  • 0,5 łyżeczki curry
  • 0,5 łyżeczki tymianku
  • 1/4 łyżeczki pieprzu cayenne
  • pieprz
  • sól
  • olej kokosowy do smażenia
„Ewa gotuje”: Placki ziemniaczane z blachyPolsatPolsat
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?