Jajka faszerowane, na gorąco

Najmodniejsze dziś jajka pochodzą od kury zielononóżki.
Najmodniejsze dziś jajka pochodzą od kury zielononóżki. materiały prasowe

Składniki:

  • 6 jaj,
  • 1 duża cebula,
  • 3 łyżki masła,
  • 15 łodyżek szczypiorku,
  • 10 - 15 gałązek koperku,
  • 10 gałązek naci pietruszki,
  • 2 - 3 łyżki kwaśnej śmietany,
  • sól, pieprz,
  • bułka tarta do panierowania,
  • masło do smażenia gotowych jajek.

Sposób przygotowania:

Gotowi, by gotować, Agnieszka Kręglicka
Gotowi, by gotować, Agnieszka Kręglickamateriały prasowe
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?