Jajka po florencku

Aktualizacja

Jajka po florencku to doskonały sposób na podanie jajek w nietypowej formie! Znakomicie sprawdzają się jako element wykwintnych kanapek, których smak zachwyci wszystkich! Jeśli szukasz odmiany dla klasycznych sposobów, spróbuj ugotować je bez skorupki w wodzie z octem, a następnie podać na kanapce. Jajka po florencku bardzo cię zaskoczą!

Płynne żółtko i aksamitny sos to idealne połączenie
Płynne żółtko i aksamitny sos to idealne połączenie123RF/PICSEL

Jajka po florencku - przygotowanie

Zobacz, co z nimi zrobić. Dokładną instrukcję znajdziesz w naszym filmie:

Przepis na jajka po florenckuInteria Kulinaria

Sprawdź też inne śniadaniowe przepisy:

INTERIA.PL
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas