Jesienne placki

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Tarta z dynią
Tarta z dynią123RF/PICSEL

Dyniowe koło z mozzarellą

Składniki

  • 70–80 dag oczyszczonego miąższu dyni
  • 30 dag mozzarelli
  • 2 szkl. mąki
  • 1 kostka masła (ok. 20 dag)
  • 1 jajko
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
  • gałka muszkatołowa
  • 2-3 łyżki oleju
  • suszony tymianek
  • mąka do oprószenia stolnicy

Sposób przygotowania

Najlepszy przepis na zupę krem z dyniInteria KulinariaInteria Kulinaria
Mini-pizze z grzybami
Mini-pizze z grzybami123RF/PICSEL

Minikołacze z grzybami

Składniki

  • 40-50 dag leśnych grzybów
  • 6 plasterków gotowanej szynki
  • 3 szkl. mąki pszennej
  • 20 dag żółtego sera

- przyprawy

  • 2 dag drożdży
  • 4 łyżki oliwy
  • sól
  • pieprz
  • cukier
  • 1 łyżka masła, suszone oregano
Zmysłowe smaki: Tarta z kurkami Zmysłowe smakiInteria.tv
Tarta z pomidorami
Tarta z pomidorami123RF/PICSEL

Pomidorowa tarta z serem

Składniki

  • 1 podwójny filet z kurczaka
  • 20 dag sera gorgonzola
  • 8–10 pomidorków
  • 1 i 1/2 szkl. kwaśnej śmietany
  • 1 kostka masła
  • 4–5 garści szpinaku
  • 1 czerwona cebula
  • 6 jajek
  • 2 łyżki oleju
  • 2 szkl. mąki
  • sól, pieprz
  • gałka muszkatołowa
  • masło do formy

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Tarta gruszkowo-migdałowaINTERIA.TVInteria.tv
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na