Klasyczny karp w galarecie

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Klasyczny karp w galarecie
Klasyczny karp w galareciePicsel123RF/PICSEL
  • 1 kg filetów z karpia
  • cebula
  • 1 l wywaru warzywnego
  • 6 łyżek białego octu winnego
  • 2 liście laurowe
  • 3 ziela angielskie
  • 4 łyżeczki żelatyny
  • 4 jajka
  • 2 białka jajek
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
Dobry Tydzień
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na