Koktajl z paluszków krabowych

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij

Oczaruj swoich gości.

Smacznego
 123RF/PICSEL

Składniki:

- 1 opakowanie paluszków krabowych,
- 2 średnie ugotowane buraki,
- 4 ugotowane jajka,
- 4 łyżki majonezu,
- 0,5 cytryny,
- kilka gałązek kopru,
- sól, pieprz

Przygotowanie:

Paluszki krabowe rozmrozić, pokroić, zostawiając kilka paluszków do dekoracji. Buraki i jajka obrać i pokroić. Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić. Koktajl podawać udekorowany cytryną i koprem.
Czas przygotowania 15 minut (bez gotowania produktów). Przepis na 8 porcji.

Smacznego
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na