Kolorowe z żółtym serem i pieprzem
Sycące, każdy się nimi naje!

Składniki
- 600-700 g schabu
- plasterki sera żółtego
- plasterki boczku wędzonego lub chudej szynki
- ogórki kiszone
- cebula
- sól, pieprz mielonyi kolorowy pieprz w ziarnach
- rozmaryn
- majeranek
- musztarda i ketchup
- olej
- mąka
1. Schab umyj, osusz, pokrój na1 cm plastry. Cienko rozbij. Posmaruj ketchupem z musztardą.Oprósz przyprawami. Na mięsie połóż plasterek boczku lub szynki.
2. Na tym połóż po plastrze sera
3. Cebulę obierz, pokrój w pióra,ogórki zetrzyj. Ułóż na serze.4 Zwiń roladki i zepnij wykałaczkami.Obtocz w mące, podsmaż na rozgrzanym oleju 10 min. Podlej wodą. Dodaj zioła i pieprz w ziarnach,duś 30 min. Możesz podać pokrojone, np. z sosem z patelni.