Kolorowe z żółtym serem i pieprzem

Sycące, każdy się nimi naje!

Zdj.ilustracyjne
Zdj.ilustracyjne123RF/PICSEL

1. Schab umyj, osusz, pokrój na1 cm plastry. Cienko rozbij. Posmaruj ketchupem z musztardą.Oprósz przyprawami. Na mięsie połóż plasterek boczku lub szynki.

2. Na tym połóż po plastrze sera

3. Cebulę obierz, pokrój w pióra,ogórki zetrzyj. Ułóż na serze.4 Zwiń roladki i zepnij wykałaczkami.Obtocz w mące, podsmaż na rozgrzanym oleju 10 min. Podlej wodą. Dodaj zioła i pieprz w ziarnach,duś 30 min. Możesz podać pokrojone, np. z sosem z patelni.

Co warto zjeść rano?INTERIA.PL
Świat kobiety
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas