Kotleciki rybne

Warto dać się skusić
Warto dać się skusić123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 kg filetów z ryby, np. mintaja lub morszczuka
  • 1 czerstwa bułka kajzerka
  • ¾ szklanki mleka
  • 3 jajka
  • 1 średnia cebula
  • po 2 łyżki posiekanego koperku i szczypiorku
  • ½ szklanki bułki tartej
  • 1/3 szklanki mąki pszennej
  • olej, np. rzepakowy lub słonecznikowy
  • 1 kg ziemniaków
  • 2 czerwone cebule
  • 2 jabłka
  • 300 g korniszonów
  • 1-2 łyżki soku z cytryny
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Genialny sposób na mięso mielone - warzywne kotletyInteria KulinariaInteria Kulinaria
Świat & Ludzie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?