Kruchy kołacz z agrestem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Kruchy kołacz z agrestem
Kruchy kołacz z agrestemPicsel123RF/PICSEL
  • 60-70 dag agrestu
  • 30 dag mąki pszennej
  • 1 op. budyniu o smaku migdałowym
  • 10 dag mielonych orzechów laskowych albo migdałów
  • 35 dag mocno schłodzonego masła
  • 10 dag cukru
  • 2 jajka
  • 1 żółtko
  • 2-3 łyżki gęstej śmietany
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 łyżeczka likieru migdałowego
  • 1 białko
  • 2-3 łyżki brązowego cukru
  • mąka do oprószenia stolnicy
  • tłuszcz do posmarowania blachy
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Klopsiki z indyka w sosie koperkowym
Watermark Video
Klopsiki z indyka w sosie koperkowym TV InteriaTV Interia
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na