Reklama

Reklama

Łosoś norweski na wigilijną kolację

Coraz chętniej próbujemy nowych smaków, coraz częściej sięgamy po oryginalne przepisy – także w święta. Jeśli twoja rodzina nie lubi tradycyjnego karpia, podaj łososia.

Jest bardzo smaczny i można przygotować go na wiele sposobów. Ale to nie koniec jego zalet. Łosoś norweski jest też bardzo zdrowy. Ryba ta, pochodząca z głębokich, zimnych i czystych norweskich fiordów, jest bogata w kwasy Omega-3, witaminy A, D, przeciwutleniacze.

Substancje te odgrywają bardzo ważną rolę w prawidłowym rozwoju i funkcjonowaniu organizmu. Gwarancją najwyższej jakości i niezwykłego smaku ryb z Norwegii jest znak NORGE. Można go znaleźć na gotowych produktach i stoiskach ze świeżymi rybami w sklepach na całym świecie.

Dowiedz się więcej na temat: omega | łosoś

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje