Marynowany tuńczyk do sushi

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Zły
angry
4
Udostępnij

Ponieważ dawniej nie było lodówek, o surową rybę dbano na różne sposoby. I tak np. żeby surowy tuńczyk zachował świeżość umieszczano w gorącej wodzie, aby zabić bakterie z jego powierzchni, a potem umieszczano go w specjalnie przygotowanym sosie.

Interia.tv
Interia.tv
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
3
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
1
Lubię to
like
Zły
angry
4
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na