Reklama

Reklama

Meksykańskie placuszki z warzywami

Kuchnia meksykańska to dania, które smakują wszystkim - są zwykle nie tylko proste w przygotowaniu, ale też wyjątkowo smaczne. Mocne, wyraziste, zwykle pikantne przyprawy doskonale "podkręcają smak" potraw. Itak jest w przypadku dania, na które przepis przygotowaliśmy dla was tym razem. Meksykańskie placuszki z warzywami to nic innego jak prosty, ekspresowy wręcz przepis na nadzienie do placków tortilla - będziecie zachwyceni bogactwem smaku!

Składniki

  • cebula
  • opakowanie przyprawy chili con carne
  • zielona papryka
  • papryczka chili
  • puszka czerwonej fasoli
  • 10 placków tortilla
  • zielony ogórek
  • pomidor
  • 2 łyżki oleju
  • szklanka wody

W filmie tłumaczymy, jak przygotować te pyszne zawijasy krok po kroku:

Reklama

Przekaż 1% na Fundację Polsat rozliczając PIT TUTAJ >>>

Dowiedz się więcej na temat: przepis na tortille | placki tortilla | dania wegetariańskie

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje