Meksykańskie placuszki z warzywami

Kuchnia meksykańska to dania, które smakują wszystkim - są zwykle nie tylko proste w przygotowaniu, ale też wyjątkowo smaczne. Mocne, wyraziste, zwykle pikantne przyprawy doskonale "podkręcają smak" potraw. Itak jest w przypadku dania, na które przepis przygotowaliśmy dla was tym razem. Meksykańskie placuszki z warzywami to nic innego jak prosty, ekspresowy wręcz przepis na nadzienie do placków tortilla - będziecie zachwyceni bogactwem smaku!

Gotowe tortille są dziś dostępne w większości sklepów spożywczych
Gotowe tortille są dziś dostępne w większości sklepów spożywczych123RF/PICSEL

W filmie tłumaczymy, jak przygotować te pyszne zawijasy krok po kroku:

Wyborne meksykańskie placuszki z warzywamiInteria Kulinaria
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas