Menu na rozdanie Złotych Globów 2013
70. ceremonia wręczenia Złotych Globów odbędzie się 17 stycznia 2013 roku w Beverly Hilton Hotel.

Getty Images/Flash Press Media
Menu na rozdanie Złotych Globów 2013
70. ceremonia wręczenia Złotych Globów odbędzie się 17 stycznia 2013 roku w Beverly Hilton Hotel.

Menu jest starannie dobraneGetty Images/Flash Press Media

Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelemGetty Images/Flash Press Media

Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelemGetty Images/Flash Press Media

Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelemGetty Images/Flash Press Media

Suki Sugiura szef kuchni hotelu Beverly Hilton prezentuje menuGetty Images/Flash Press Media

Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media

Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.Getty Images/Flash Press Media

Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.Getty Images/Flash Press Media

Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media

Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media

Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.Getty Images/Flash Press Media

Do tego szampanGetty Images/Flash Press Media

Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media