Menu na rozdanie Złotych Globów 2013

article cover
Getty Images/Flash Press Media

Menu na rozdanie Złotych Globów 2013

Menu jest starannie dobrane
Menu jest starannie dobraneGetty Images/Flash Press Media
Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelem
Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelemGetty Images/Flash Press Media
Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelem
Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelemGetty Images/Flash Press Media
Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelem
Deser: Kopuła z musu cappuccino, z czerwonymi pomarańczami i czekoladowym solonym karmelemGetty Images/Flash Press Media
Suki Sugiura szef kuchni hotelu Beverly Hilton prezentuje menu
Suki Sugiura szef kuchni hotelu Beverly Hilton prezentuje menuGetty Images/Flash Press Media
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiem
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media
Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.
Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.Getty Images/Flash Press Media
Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.
Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.Getty Images/Flash Press Media
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiem
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiem
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media
Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.
Przystawka: Grillowane karczochy z musem kopru włoskiego, pomidorów i cytryny , kozi ser z pikantnym miodem oraz sałatka z endywii i gruszek.Getty Images/Flash Press Media
Do tego szampan
Do tego szampanGetty Images/Flash Press Media
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiem
Danie główne: Wędzony stek wołowy z marynowanymi paprykami z grilla, antar patagoński z pomarańczami i oliwą oraz karmelizowanym miętowym koprem z dynią, żółtym kalafiorem, kapustą chińską (baby bak choy), oraz purre ziemniaczanym z koperkiemGetty Images/Flash Press Media
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?