Mini kanapeczki z konfiturą z buraka i śledzikiem

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • cebula 1 średnia sztuka
  • masło 1 łyżka
  • buraki czerwone 0,5kg
  • cukier brązow 200g
  • sok z cytryny 2 łyżki
  • ocet jabłkowy 2 łyżki
  • imbir ½ łyżeczki
  • cynamon ½ łyżeczki
  • twaróg tłust 300g
  • chleb tostowy pełnoziarnisty(np. od Dan Cake)
  • filety śledziowe 4 szt.
  • olej rzepakowy tłoczony na zimno lub zwykły
  • szczypiorek 1 pęczek

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Śledzie zielone w zalewieINTERIA.TVInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?