Nadziewany schab

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Schab nadziewać możesz śliwką, jabłkiem lub żurawiną
Schab nadziewać możesz śliwką, jabłkiem lub żurawiną123RF/PICSEL

Składniki:

  • 1 kg schabu środkowego (bez kości)
  • 1/2 kg jabłek
  • 1/2 szklanki rodzynek
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki majeranku
  • mielona słodka papryka
  • sól, pieprz
  • olej

Przygotowanie:

Świat kobiety
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na