Nie jedz indyka w święta!

Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

Gęś w gruszkowym sosie balsamicznym z knedlami serwetkowymi

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Gęś z nadzieniem kasztanowym, kluseczkami i czerwoną kapustą

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Pierś z gęsi w sosie pomarańczowym

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Pierś z gęsi w sosie koniakowym z figami

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Gęś z czerwoną kapustą i pyzami

Składniki na 6-8 osób:

Przygotowanie:

Składniki

Pierś z kaczki w sosie miodowo-octowym z grzybami

Składniki na 4 porcje:

Przygotowanie:

Składniki

Świąteczna kaczka

Składniki na 4 porcje:

Przygotowanie:

Składniki

Rumiana gęś faszerowana

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Kaczka w karmelu z jabłkami

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Kaczka w pomarańczach

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Świąteczna gęś po francusku

Składniki:

Przygotowanie:

Składniki

Świąteczna gęś po włosku

Składniki:

Przygotowanie:

Gęś o zapachu czosnku i igiełek rozmarynu duszona w grzybowym sosie z prawdziwkami

Składniki (na 6-8 osób):

Przygotowanie: