Reklama

Reklama

Panierowany ser

Zwykły żółty ser, który każdy z nas ma w lodówce - możecie z niego przygotować panierowany ser dosłownie w parę chwil! Panierowany ser to znakomity sposób nie tylko na odmianę obiadowego menu, ale też ekspresowy przepis na znakomite ciepłe danie! Ciepły, rozpływający się ser otoczony chrupką, delikatną panierką - panierowany ser to danie, które posmakuje wszystkim - również najmłodszym!

Składniki

  • 500 g żółtego sera
  • 2 jajka
  • sól, pieprz
  • słodka papryka suszona
  • szklanka bułki tartej
  • olej do smażenia

Panierowany ser - przygotowanie

Jak przygotować chrupiącą i kremową zarazem przekąskę na ciepło? Postępuj zgodnie z instrukcją:

Sprawdź też inne propozycje:

Naleśniki z serem

Śniadaniowe kanapki z wafli

Pęczak na słodko

Reklama


INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: ser panierowany | przekąska na ciepło | ser żółty

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy