Panierowany ser

Aktualizacja

Zwykły żółty ser, który każdy z nas ma w lodówce - możecie z niego przygotować panierowany ser dosłownie w parę chwil! Panierowany ser to znakomity sposób nie tylko na odmianę obiadowego menu, ale też ekspresowy przepis na znakomite ciepłe danie! Ciepły, rozpływający się ser otoczony chrupką, delikatną panierką - panierowany ser to danie, które posmakuje wszystkim - również najmłodszym!

Panierowany ser jest chrupiący i pyszny
Panierowany ser jest chrupiący i pyszny123RF/PICSEL

Panierowany ser - przygotowanie

Jak przygotować chrupiącą i kremową zarazem przekąskę na ciepło? Postępuj zgodnie z instrukcją:

Panierowany ser - szybki sposób na ciepłą przekąskęInteria Kulinaria

Sprawdź też inne propozycje:

INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas