Panna cotta z syropem espresso

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Panna cotta
Panna cotta123RF/PICSEL

Składniki

  • 600 g kremówki
  • 1/4 szklanki cukru pudru
  • 1/2 strąka wanilii (należy go rozkroić i wydrążyć ziarenka)
  • 1 i 1/2 łyżeczki żelatyny
  • 2 łyżki wrzątku
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • szklanka orzechów laskowych, podprażonych, bez skórki
  • 3/4 szklanki cukru pudru
  • 3 jajka, lekko roztrzepane
  • 3/4 szklanki mąki pszennej

- syrop

  • szklanka cukru pudru
  • 1/2 szklanki wody
  • łyżeczka kawy rozpuszczalnej
  • łyżka wrzątku

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Panna cotta
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Panna cottaAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na