Pasta z jajek i z suszonych pomidorów

Kanapki z pastą jajeczną
Kanapki z pastą jajeczną123RF/PICSEL

Składniki

- pasta jajeczna

  • 4 jajka
  • 5 dag sera żółtego gouda
  • 2 łyżki majonezu
  • łyżka śmietany
  • sól
  • pieprz
  • 1/3 pęczka szczypiorku

- pasta z pomidorów

  • 1/3 szklanki ziaren słonecznika
  • 10 suszonych pomidorów
  • ząbek czosnku
  • łyżka oliwy
  • pieprz
  • ostra papryka w proszku
  • Dodatki: pieczywo tostowe, 8 plastrów szynki, świeża bazylia
4 osób

Sposób przygotowania

Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?